Every night is another story

Det är bara lite försent för alla de rätta sakerna att säga, jag vet att det är lite för sent.


I just wanna....

Jag vill förmedla något. skriva meningsfulla meningar till vilsna själar.
Men jag tror inte jag gör det.
Jag tror inte att jag förmedlar ett piss.
Jag läser andras bloggar, jag tar till mig det som skrivs och jag blir berörd.
De som har gåvan att skriva gör det så jävla bra. men jag besitter nog inte den gåvan.
jag blir avundsjuk när jag ser hur folk kan forma meningar så vackert att det blir som poesi.
Inte någon konstig obergriplig utan sådan där modern som jag skulle vilja kalla nutida poesi.
Sådana ord som träffar en rätt i hjärtat, som man tar till sig och analyserar en hel dag. Sån poesi.
Och om jag inte kan göra det som dom vill jag inte göra det alls för det betyder alldeles för mycket för mig.
Jag vill skriva något som betyder något för någon.
Blir du berörd eller är allt bara oklart gnäll?
snälla, berätta jag vill veta.

with arms outstretched

and i can´t make you love me if you dont.
I can´t make your heart feel something it wont

you stare politly right on through

Måndag, nu igen vare väl?.
Ny vecka, nya möjligheter. så skare låta eller hur?
Ja tycker de låter jävligt bra och nu, nyss insåg jag att jag är taggad, laddad för nya upplevelser.
Lönen fick man också och blev ännu lite gladare. så till helgen äre fest. eller äre de?
nu, här och nu gör jag en pakt med mig själv och ni är vittnen. Inte enda fucking dag till med negativa tankar i denna blogg. (iaf fram till helgen)  de ska väl ja klara. så jävla svårt kan de ju inte vara.
till dess är bergnäsbron helt uteslutet.


Myself and I, we got some straightingout to do

jag hatar, jag verkligen hatar att jag tar till mig allt så lätt. jag hatar att jag tror på folk. Varför gör jag det, när alla ändå bara ljuger? Det är inget jag vill att bli så mycket sårad som möjligt men jag vet inte hur man stänger av den där känsloknappen som tar bort allt det onda. Jag vill inte mer. Något mer som jag hatar med mig själv är att jag trycker ner mig själv hela tiden och hela tiden får mig själv att må sämre.
För tro inte att jag inte vet att jag trycker ner mig själv dagligen. Jag vet. Jag vet så att det gör ont. så jag skriver inte av att få er ömkan
men jag vet inte hur jag ska sluta. det är som om jag är beroende. som om jag är knarkare av dåligt självförtroende. Jag kan inte få nog av det.
När jag inte har det behöver jag det, av någon konstig anledning. när jag har det ökar jag bara dosen och detta får mig av någon outgrundlig anledning mig att må bättre men ändå inte. svarta hålet blir bara större och större och dosen ökas sakta men säkert till inget annat än ett stort svart hål är kvar. och nu kan hålet bara mättas av denna enorma dos av självförstörelse som ironiskt nog gör hålet bara större.
Dåligt sjävförtroende är så överskattat.

what I thought would happen have not happened yet

Hösten kom, mycket snabbare än man ville och önskade. men den kom, med sådan fart att man inte hann tänka efter. som vanligt. så är det alltid. allt händer så snabbt att allt är över innan man ens tänkt efter.
Idag har vinden piskat rejält och regnet slår mot ansikterna, man känner verkligen att det är höst. Det här brukar vara en av dem mörkaste tiden på året och kallaste på flera olika sätt. Det är nu man brukar känna sig som mest ensam. man ser alla som hittat någon att värma sin kalla hand. Det är nu det verkligen brukar kännas. Men i år känner jag det inte, inte lika mycket. Inte ännu iallafall.
Det är sådana här dagar jag bara brukar vilja kura ihop mig och gå i ide men jag kände värme i maggropen, tror att det kallas smått lycka. hoppas det får hålla i sig ett tag, iallafall tills hösten är förbi och dessa kalla nordliga vindar byts ut med vintervindar. Konstigt nog kan 30 minus grader få mig att känna mig mer levande än hösten får. Tror att det är för att hösten betyder slutet på sommaren, att sommaren dör medans vintern betyder att våren snart blir levnade.
fast vet inte om jag vill att denna vår ska komma, jag är inte redo, inte ännu iallafall. Jag vill inte släppa taget om den trygghet jag har nu för att ännu en gång kastas ut i det okända. jag vill bara bli omtyckt på riktigt nu.


sorry for this

Jag känner mig sviken, idag känns allt inte allt som det borde.
Jag förstår egentligen inte varför, Jag har ju inte blivit sviken. Men allt känns inte rätt. 
Det finns en konstig irritation som bara växer i mig. I vanliga fall skulle jag trycka tillbaka de känslorna långt ner till botten av magen och stänga locket.
Men jag vill inte av någon anledning. Jag har helt enkelt ingen lust.

ursch vad deppig den här bloggen börjar bli men det är så mitt liv känns och det är dom känslorna jag vill skriva om.Det är inte meningen med den bloggen att ja ska skriva om när jag var på fest i fredags eller om hur fin den gråa tröjan som jag köpte i tisdags är. Utan det är bara här jag kan öppna mig utan att jag får dåligt samvete eller att jag känner mig oförstådd.
jag har aldrig bett om att någon ska läsa den här bloggen, det är inte det som är meningen att så många som möjligt ska läsa den utan att jag ska få skriva ner tankar,funderingar och känslor. bara för att det oftast känns lättare att öppna sig här när ingen annan orkar lyssna. Här har åhörarna en chans att välja. Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig själv.
Det är inte heller därför den här bloggen finns för att jag ska tycka synd om mig själv även fast det kan låta så stundtals. Men det är just nu jag ensam mot alla. Nä, säger alla då så är det inte alls. men allt visar på det just nu.


To you with no defense, they tare it down

Ingen behöver mig och jag är inte behövd

there´s must be some way back

jag vill bli förstådd.
förlåt .

hope to hear from you

Det är bäst att inte älska alls, eller hur?